Ootte te nopeita! Ei mennyt kauaa, kun eiliseen kysymykseen jo tuli vastauksia, kiitos paljon kaikille. Tietääpä nyt, mitä kautta ajoreitit suureen maailmaan (esim. Tampesteriin) suunnitellaan.

 

Tänään meillä oli vieraita ja heitä kestitessä, uidessa yms. puuhaillessa meni oikeastaan koko päivä. Liekö auringonpistos tullut, vai mikä.. mutta...

Kuka arvaa, mitä meidän mikrossa parhaillaan porisee? Ja miksi mun silmät kiiluu?

Jahas, nyt se piippas..

* Tarina * jatkuu *

JEES, oikein arvattu! Justiinsa, kun pääsin viikolla kommentoimasta jonkun blogiin (Martsuli?), ettei mua oo noi värjäilyt vielä alkaneet houkutella, seli-seli jne.  niin tässäpä sitä nyt sitten ollaan. Punaistakin väriä pitäis olla talossa, mutta sitä en löytänyt, joten kaikki eteen osuneet valkoiset ja luonnonvalkoiset langat + mun sormet on nyt VIHREITÄ!!

Kuivuis nyt ne äkkiä!!

 

Vieraiden jälkeen virkkailin pihakeinussa toisen, vähän erimallisen TosiRakastaja- huivin. Siitäkin tuli kiva ja sain samalla käytettyä pois yhden yksinäisen Alpakkakerän. (Nyt ei oo enää tarpeeks valoa kuvaamiseen, joten palataan asiaan..)

 

Mutta sitten ongelma: meidän sakki taitaa olla erityisen isojalkaista, minkä kyllä tiedänkin ja teen aina aika vähän ylikorkean kantapään kaikkiin villasukkiin.

Nyt sitten yritin tehdä tiimalasikantapäätä. Kolmas sukkayritys ( + tiesmoneskomiljoonas kantapää) on jo menossa, mutta edelleen koko on ihan pielessä ja siitä kantapäästä tulee ai-van lii-an ma-ta-la!!!  Murr. Onko muilla ollut samaa ongelmaa?

Ja mitenkäs minä voisin saada sen kantapään vähän korkeammaksi?? Siitä tulee ihan luisu, vaikka teen kolmevuotiaalle. Vai pitääkö uskoa, että meidän porukan kantapäät on liian kulmikkaat tiimalaseille??

Reikiäkin siinä mun kantapääyritelmässäni on, mutta enemmän harmittaa se, että kantalappu jää niin pieneksi.

Hui, nyt pitää mennä ottamaan ne loputkin langat pois mikrosta. Moi.