664482.jpg

Oikeastaan tämä on mun KIP-neule. Etsiskelin viime viikon lopulla sopivaa reissuneuletta Poweriin ja ensiksi meinasin tehdä uusimman Ullan Dale-mikäsenytolikaan -mekon. Heti alussa kuitenkin sovelsin silmukkamääriä ohuemman langan mukaan ja siitä se soveltaminen sitten taas alkoi. Lankakin alkoi heti alkumetreillä narista ylösalasneulomista vastaan ja halusi ensinnäkin kunnon resorin. Kun ei tästä mekkoa tullut, en oikein tiennyt, mitä muutakaan. Tuo tosihauska huijauspalmikko addiktoi silti jatkamaan yhäti ympäri uusia kerroksia.

Eilen illalla muistin yhtäkkiä tämän palmikkoputkilon olemassaolon ja lopulta päätin kiltisti neuloa pienet hihanalut, jotta sain koko höskän samalle puikolle. Yläosaan tein nuo raglankavennukset omasta päästä ja tsägällä ne jopa osui aika kohdalleen.

Ehdotin tuohon neuloksien rajakohtaan erilaisia nauhoja tai yläosaan jotain kirjailua, mutta juuri tänään ei mikään niistä puseronomistajalle kelvannut, joten olkoon pusero sitten näin. Tässä on siis sovellettu sitä Ullan rinsessa-ohjeiden mallineuletta tuohon alaosaan.

Langankulu 92 g, puikot 3 mm (kullatuista addeista alkaa kultaus kulua, joten puikkokoko alkaa oikeasti olla 3 mm alun 3,25:n sijasta!)

Lanka on viime kesänä Affenanmaalta ostettua Coats Lyric 8/4 -puuvillalankaa. Neljästä keltaisesta kerästä tähän kului siis vähän vajaat 2. Pusero on suoraan puikoilta päälle sovitettu, joten vähän ryppyinenhän se on. Mennee kuitenkin pesuun pikapuoliin, niin ehtii sitä sitten myöhemminkin silitellä.

Muutaman päivän tauon jälkeen onkin taas kiva saada neuletta käsiin. Vieläpä valmiiksi!

664551.jpg