No niin, asiaa about tuhannelta taholta mietittyäni, Sian mielipidettä kuultuani + mietittyäni, omia aikataulujani ihmeteltyäni  ja viimeksi vielä tuota parempaakin puoliskoani konsultoituani (varmana meni kirjaimet väärin, voisko joku kirjoittaa sen oikein..konsultoiduttuani....öööö....) päätin maskottiskaban lähes yksinvaltiaana ylidiktaattorina seuraavaa:

Maskottien kesken järjestetään kaikille avoin ja erittäin julkinen ja avomielinen äänestys. Äänestysaikaa on ensi viikon EDIT, TIISTAIHIN (keskiviikkoon)  klo 24.00 asti. Henkilökohtaisista, perheemme lomasuunnitelmiin liittyvistä pakottavista syistä varaan vielä oikeuden tuonnempana lyhentää äänestysaikaa, mikäli ääntenlaskun onnistuminen jostain syystä vaatii näin!

 

Lyhentämätön lista maskoteista on tässä: 94158.jpg.

Kierrä, kurkista ja ihaile maskotteja ja kun olet valinnut suosikkisi, palaa tänne, tähän postaukseen ja äänestä. Muista mainita äänestäessäsi, kenen ja minkäniminen maskotti on valintasi. Huomaa, että joillakin on useampi eriniminen maskotti esillä.

Kuka tahansa voi äänestää (ja saa myös äänestää omaansa!), mutta jonkinlainen yhteystieto ( mailiosoite tai blogin tms. vastaavan osoite)  pitää olla näkyvillä. Yhteystiedottomat äänet hylätään yksimielisesti. Sori, mutta selvempi näin.

 

Keskiviikkona 2.8. 2006 äänestysaika siis päättyy klo 24.00, äänet lasketaan suunnilleen torstaina (mikäli olen silloin paikalla) ja Yleisön Suosikki julistetaan pikimiten. Äänestyksen voittaja saa palkinnon. Mikäli saman äänimäärän saa kaksi tai useampi maskotti, palkinto arvotaan näiden kesken.

Tämän lisäksi kaikkien 6.6. mennessä ilmoitettujen maskottien kesken arvotaan toinen palkinto.

 

Mikäli joku EI halua maskottinsa osallistuvan tähän kilpailuun, hän ilmoittakoon siitä minulle huomisen sunnuntain kuluessa, jolloin poistan ehdokkaan listalta.

Valitettavasti tämä viesti ei välttämättä tavoita kaikkia lomailevia tahi muuten koneen äärestä vieroittuneita / poistuneita maskotintekijöitä. Yhteensattumien vuoksi kisa kuitenkin järjestetään lähimpien päivien kuluessa, joten aikaa osallistumisen peruuttamiseen ei tämän enempää ole. Tämä diktatuuriin perustuva päätösmenettely täten tiedoksi saatetaan ja mahdolliset epäselvyydet anteeksi pyydetään :).

Ja nyt tämä diktaattori poistuu takaviistoon, ennen kuin alkaa ehdotella ihan pehmeitä :DD.

Äänestys, se  alkaa NYT!

 

edit; Yksi tarkennus listaan sunnuntaina klo 13.